Welcome!
The Mahatma Gandhi Human Rights Organization is a Budapest based humanitarian organization that was created in 1992. The vision of the founder, Mr. Gibril Deen, is to fight for the rights of migrants and refugees, to combat racism and discrimination against foreigners and to encourage at all levels social inclusion in our community.

 

gambia_log2sz_resize.gif
  
 
 
 
 
 

About our sister organization in Gambia

 

 

  

 
1szzalk.jpg

football.gif

FOOTBALL AGAINST RACISM PROGRAM IN HUNGARY

FOOTBALL HAS NO COLOUR - A FOCINAK NINCS SZÍNE 

 
 
  • Magyar
  • English
HARCOLJUNK AZ EBOLA ELLEN! PDF Print E-mail

Mindenkinek, akit illet!

 A Nyugat-Afrikában tomboló ebola járványban mostanára közel 5000 ember vesztette életét. Az elveszett életeken felül az érintett országok gazdasága is komoly károkat szenvedett. Libériában, Sierra Leonéban és Guineában, a járványtól leginkább sújtott három országban csak 893 kórházi ágy állt rendelkezésre a szükséges 2122 helyett (WHO 2014.09.23)

 Az ebola vírus csak a betegség tüneteit mutató ember vérével vagy testnedveivel történő közvetlen érintkezés útján terjed.

Az érintett országokban a vírus nagyon gyorsan továbbterjedhet a tudatosság hiánya és a meglehetősen gyenge egészségügyi ellátórendszer miatt.

 A járvány továbbterjedésének megállításához szükség van kézmosó felszerelésekre, biztonságos ivóvízre, orvosi berendezésekre, egészségügyi személyzetre, egészségügyi szakoktatókra, védőruházatra, orvosi rendelőintézetekre.

 Az ebolajárvány sújtotta országoknak nemzetközi segítségre van szüksége hogy mindezeket a hiányzó feltételeket megteremthesse. Szervezetünk bekapcsolódik az adománygyűjtésbe, hogy ezzel is segíthesse az ebolajárvány leküzdését az érintett nyugat-afrikai országokban.

A BBC rövid videója az ebolajárványról Sierra Leonében

https://www.youtube.com/watch?v=ZjKYhjz9zbQ

 

Üdvözlettel

Gibril Deen elnök

Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület


 
< Prev   Next >
Contact
Address:
Bán utca 1/a ll/1 doorbell 9
Budapest
Hungary
1123

Email: This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it
Telephone: (+36 1) 215-8301
Fax: (+36 1) 215-8301

Information: Mobile phone: (+36 30) 99 63 567